Home / Velp / Man in Velp opgepakt na diefstal ijzer

Man in Velp opgepakt na diefstal ijzer

VELP – Op de Arnhemsestraatweg in Velp heeft de politie dinsdagmiddag een 42-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van diefstal van ijzer. Agenten kwamen de man op het spoor na een melding van getuigen, die in het voorbijgaan hadden gezien dat er vanaf een bouwplaats aan de Arnhemsestraatweg spullen werden meegenomen.

Kort na de melding zagen agenten de Arnhemmer lopen met een partij ijzer bij zich. De Arnhemmer vertelde het ijzer ‘gevonden’ te hebben. Op de bouwplaats werd echter dezelfde ijzeren staven gevonden als die de Arnhemmer bij zich had. De man is ingesloten voor verder onderzoek.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.