Home / Loenen / Grenslandkapel naar Loenen

Grenslandkapel naar Loenen

LOENEN – Eindelijk is het stichtingsbestuur van De Brink er in geslaagd om voor het traditionele Egerländer Nieuwjaarsconcert, op zaterdag 28 januari 2012, de Grenslandkapel samen met Oberkrainergroep uit Overdinkel naar Loenen te halen. Deze kapel geniet nationaal en internationaal grote bekendheid en behoort tot de absolute top van de Nederlandse blaaskapellen. De Grenslandkapel staat voor kwaliteit en gezelligheid en biedt samen met de Oberkrainergroep een zeer gevarieerd en veelzijdig prgramma met bekende en gewaardeerde muziekstijlen.
Het repertoire bevat originele Egerländer-, Böhmische- en Oberkrainermuziek, maar ook Tsjechische en Moravische muziek brengen zij ten gehore. Virtuoze solistische optredens, show en zang, ondersteund door de Oberkrainergroep en een perfecte geluidskwaliteit, zorgen ervoor dat de Grenslandkapel telkens weer op een grandioze wijze het publiek tijdens optredens weet te boeien.
Toch zijn deze musici niet geheel onbekend in Loenen, want reeds in 2003 waren zij te gast bij het 75 jarig jubileum van de voetbalvereniging Loenermark en ook toen hebben zij een onuitwisbare indruk achtergelaten.
Toegangsbewijzen à 7,50 euro zijn vanaf 9 januari 2012 in de voorverkoop verkrijgbaar bij Tabakspeciaalzaak Elzenaar in Loenen en Primera Tabor in Eerbeek. Aan de zaal kosten deze kaarten 8,50 euro. De aanvang van dit concert is 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Voor inlichtingen tel. 055 – 5051022.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.