Home / Ellecom / Trio in Ellecom aangehouden voor bezit van wapens

Trio in Ellecom aangehouden voor bezit van wapens

ELLECOM – De politie heeft maandagmiddag in een woning in Ellecom drie aanhoudingen verricht op grond van de Wet Wapens en Munitie. Het gaat om een 18-jarige vrouw uit Ellecom, een 20-jarige Doesburger en een 18-jarige Arnhemmer. Er werden wapens in beslag genomen.

Op basis van binnengekomen informatie startte de politie een onderzoek naar mogelijk vuurwapenbezit op het adres in Ellecom. Het onderzoek leidde agenten rond vijf uur naar de woning. In de woning werden een handvuurwapen en een kruisboog aangetroffen. De vrouw en twee mannen bevonden zich op dat moment in de woning en zijn voor nader onderzoek in verzekering gesteld. De wapens zijn in beslag genomen.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.