Home / Hoenderloo / Rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

Rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

HOENDERLOO – In de nacht van zondag op maandag 2 januari is een automobilist op de Otterloseweg in Hoenderloo aan gehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

De automobilist werd rond 01.30 uur staande gehouden ter controle. De man gaf zelf aan dat hij alcohol had gedronken. Op het politiebureau blies de 32-jarige inwoner van Hoenderloo een promillage van 1,4. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.