Home / Dieren / Nieuw: slankbrood bij Bakkerij Koers

Nieuw: slankbrood bij Bakkerij Koers

DIEREN – Bij Koers, Brood- en Banketbakkerij in Dieren is een nieuw broodsoort te koop, slankbrood. Slankbrood is niet alleen erg lekker, maar de bijzondere eigenschap van dit brood is dat je er daadwerkelijk mee afvalt. Het werkende ingrediënt is oergraan.

Oergraan heeft, ten opzichte van de normale graansoorten, bijzondere eigenschappen. Dit oergraan heeft nog precies dezelfde eigenschappen als toen het 4000 jaar geleden gegeten werd. Met dit graan is niet gerommeld, het is puur natuur, zoals de natuur het bedoeld heeft. De energie in dit oerorgaan is geen snelle energie voor het lichaam, maar geeft de energie gedurende langere tijd aan het lichaam. zo wordt niet alleen voorkomen dat het teveel aan energie wordt omgezet naar vet, maar door het langzaam afgeven van deze energie wordt zo ook de behoefte aan zoetigheid vermindert. Men heeft niet alleen minder honger, maar gaat ook minder eten.
Daarnaast is het oergraan erg rijk aan in water oplosbare voedingsvezels die ervoor zorgen dat het lichaam een signaal krijgt dat er geen noodzaak is voor het aanleggen van vetreserves. Ook is het oergraan een natuurlijke bron van Omega 3 en 6, aminozuren, vitamines en mineralen. Deze stimuleren de vetstofwisseling waardoor vetverbranding sneller gaat en zij verminderen ook de ophoping van vet in het lichaam.

Wilhelminaweg 9
Tel. 0313 – 414059
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.