Home / Laag-Soeren / Reünieconcert Tanina & Irena in het Sprengenhus bijzonder

Reünieconcert Tanina & Irena in het Sprengenhus bijzonder

LAAG-SOEREN – Het pianoconcert van Tania en Irena in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren was een schot in de roos! De belangstelling voor het optreden was enorm. De foyer van het schitterende Sprengenhus in Laag-Soeren was voor de gelegenheid geweldig aangekleed, met een perfecte belichting op de vleugel voor de beide pianistes en kaarsjes op de tafels.

Het publiek bleef binnenstromen en de stoelen waren bijna niet aan te slepen. De ‘nationale’ spreekstalmeester, Piet Blanksma, heeft op zijn eigen wijze alle muziekonderdelen die ten gehore werden gebracht voorzien van commentaar, waarbij hij zich bijzonder goed in de stukken had verdiept en ook de beide dames grondig heeft geïnterviewd.
De pianistes Tania en Irena hebben in ’t Sprengenhus een staaltje muziek ten gehore gebracht die zijn weerga in het dorp en ver daar buiten niet kent. Kortom, alleen maar positieve reacties van alle bezoekers die genoten hebben van een bijzondere avond met fantastische muziek van twee geweldige pianistes in een sfeervolle omgeving.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.