Home / Doesburg / 100 Jarige in Doesburg

100 Jarige in Doesburg

DOESBURG – In Zorgcentrum Elisabeth in Doesburg was het vrijdag 30 december groot feest. Mevrouw Middelkoop werd maar liefst100 jaar jong. In haar appartement was het die dag erg druk met bezoekers die haar allemaal kwamen feliciteren. Natuurlijk waren kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen aanwezig. Ook burgemeester Kees Luesink kwam met zijn vrouw de jarige feliciteren en naast een fraaie bos bloemen kreeg ze ook het mooie boek over Doesburg. Er was al eerder een burgemeester bij haar op bezoek geweest toen zij en haar man 60 jaar getrouwd waren. Ze vond het een hele eer.
Mevrouw Middelkoop is geboren en groot geworden in Hoog-Keppel. Ze trouwde en ze kregen net voor de oorlog een dochter, de tweede dochter werd na de oorlog geboren. Ze heeft 2 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Mevrouw Middelkoop is nog een krasse dame die van alles zeer goed op de hoogte is en nog regelmatig een wandeling door Doesburg maakt. Als je zo goed 100 mag worden zou iedereen dat wel willen – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.