Home / Eerbeek / Verhuizing Eerbeekse Schaakclub

Verhuizing Eerbeekse Schaakclub

EERBEEK – Met ingang van 1 januari is de Eerbeekse Schaakclub verhuisd van het Tjark Rikscentrum naar het Pater Dekkerhuis, Lorentzstraat 20 in Eerbeek. De eerste speelavond in de nieuwe accommodatie is op donderdag 5 januari. Vanaf 19.30 is de zaal wekelijks op donderdag geopend en na de indeling kan er om 20.00 uur gespeeld worden. Uiteraard zijn nieuwe leden altijd van harte welkom.
Met een wedstrijd snelschaken werd de laatste keer gespeeld in het Tjark Rikscentrum. Er werden 7 rondes gespeeld met per speler een bedenktijd van 7 minuten. Ed van de Griendt behaalde de hoogste score en werd kampioen snelschaken. Hij heeft wel een beetje geluk gehad, want Jan Breij had hem reeds mat gezet, maar voordat Breij de klok kon indrukken was zijn tijd om. Zo spannend kan snelschaken zijn, elke seconde telt. De eindstand: Ed v.d. Griendt 6 punten, Paul van Berkum, Jan Breij en Wim Geurink 5, Wim Zandbergen 4,5, Gerrit v.d. Spreng 4, Gerrit Nikkels 3,5, Rolf van Agtmaal, Roel Gerritsen, Henk de Bruin, Theo Heijerman en Ina Hoeve 3, Hil v.d. Burg 1 en Gerard Schut 0.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.