Home / Doesburg / Ponton Nieuwjaarsduik op drift

Ponton Nieuwjaarsduik op drift

DOESBURG – De brandweer van Doesburg werd zondagavond opgeroepen om met spoed naar de IJsselkade te gaan. Daar bleek dat het ponton die ’s middags gebruikt was voor de Nieuwjaarsduik, was afgedreven en vastgelopen tegen een schip dat daar aan de kade lag. De brandweer sleepte de ponton terug naar de oorspronkelijke plaats en daar bleek dat de ketting waaraan het ponton vastlag was vernield; de sloten waren nog intact. Waarschijnlijk zijn het jongeren geweest die de ponton hebben losgemaakt. Eigenlijk is het maar gelukkig dat het was vastgelopen op een schip, dat er geen schade aan overhield. Als het ponton de IJssel was opgedreven hadden er de grootste ongelukken van kunnen komen – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.