Home / De Steeg / Plusbus nu ook in Rheden en Rozendaal

Plusbus nu ook in Rheden en Rozendaal

REGIO – Op dinsdag 3 januari om 14.00 uur geven wethouders Vugts van Rheden en Anema van Rozendaal het officiële startsein voor de Plusbus Rheden-Rozendaal. Dit gebeurt bij het gemeentehuis in De Steeg.

De bussen van de Stichting Vervoer door Vrijwilligers Rheden-Rozendaal bieden aangepast vervoer van deur tot deur. De Plusbus is bedoeld voor inwoners die 55 jaar of ouder zijn en die geen of moeilijk gebruik kunnen maken van het normale openbaar vervoer en voor inwoners die een functiebeperking hebben of in een rolstoel zitten. De Plusbus is beschikbaar op werkdagen van 09.00 tot 11.45 uur en van 13.15 tot 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp (MVT) regelt de verzoeken. Een verzoek kan ingediend worden via tel. 026 – 3831541.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.