Home / Eerbeek / Sp Brummen voetbalt overdekt

Sp Brummen voetbalt overdekt

EERBEEK / BRUMMEN – Traditiegetrouw hebben de voetballende leden van Sportclub Brummen het sportjaar afgesloten met een zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Bhoele in Eerbeek. Op woensdag 28 december had de vereniging de gehele dag de hal afgehuurd voor deze sportieve activiteit. ’s Morgens was het de beurt aan de E- en F-jeugd, aan het begin van de middag kwamen de D- en C-voetballers in actie en later op de middag speelden de A- en B-junioren hun wedstrijdjes. Liefst 175 jeugdspelers (onderverdeeld in 28 teams) namen deel aan dit oliebollenzaalvoetbaltoernooi. Na afloop was er voor elke deelnemer een oliebol. De teams waren in poules ingedeeld en troffen elkaar eenmaal in de arena.
Na afloop werden de ’kampioenen’ in het zonnetje gezet. In de avonduren was de hal het domein van de senioren. De organisatie was in handen van de junioren- en seniorencommissie – Foto: Arjan Eikelboom

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.