Home / Bronkhorst / Hoofdwond voor Brummenaar na klap met bierflesje

Hoofdwond voor Brummenaar na klap met bierflesje

BRUMMEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 1 januari een 21-jarige man uit Brummen aangehouden. Hij zou een 20-jarige plaatsgenoot mishandeld hebben met een bierflesje. De 20-jarige man is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.

Het incident is rond 01.15 uur bij de politie gemeld. Er was een conflict ontstaan tussen de twee mannen. De 21-jarige man zou de 20-jarige man geslagen hebben met een bierflesje. De 20-jarige is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Agenten hebben korte tijd later de verdachte, de 21-jarige man uit Brummen, aangehouden. Hij is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.