Home / Klarenbeek / Kaartverkoop carnaval Klarenbeek

Kaartverkoop carnaval Klarenbeek

KLARENBEEK – De kaartverkoop voor het carnaval in Klarenbeek gaat op 10 januari van start. Op 10, 11, 12 en 13 januari kan men kaarten in de voorverkoop kopen van 20.00 tot 22.00 uur in De Nieuwe Zweep in Klarenbeek. Mochten er na deze kaartverkoop nog kaarten in de verkoop zijn, dan kunnen deze vanaf 17 januari gekocht worden bij de bekende voorverkoopadressen: de Nieuwe zweep, Wolters Tweewielers, boekhandel Oonk Twello en Slagerij Teunissen Voorst.

www.cvdeneutenkrakers.nl
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.