Home / Bronkhorst / Warme winterfair

Warme winterfair

BRUMMEN – Het gedeelte van de Arnhemsestraat rondom Bistro Barones in Brummen was vrijdag afgesloten voor verkeer. Alleen bezoekers van de winterfair betraden het sfeervol ingericht terrein, met een zonnetje, tien graden en de vele vuurkorven werd het een warme winterfair.

Bistro Barones hield deze winter ook weer de winterfair om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Er vonden optredens plaats van onder andere Jelle Amersfoort, Move your Mind, de Klepperklumpes, Gospelkoor de Emmaüssingers en Para Eterno.
Voor de kinderen waren er allerlei leuke activiteiten zoals een draaimolen, touwtje trekken, een overdekt tiroler springkussen en een heuse langlaufbaan. Natuurlijk kon men ook warme versnaperingen kopen zoals glühwein, chocolademelk en erwtensoep. De opbrengst van de horeca en de kraamverhuur gaat in zijn geheel naar de KWF Kankerbestrijding.
Aansluitend op de winterfair werd er op het sfeervolle terras aan de Arnhemsestraat een speciale kaarsenceremonie gehouden. Een ieder die dat wilde kon een kaars branden voor patiënten, overlevers of mensen die de strijd verloren hebben van de verschrikkelijke ziekte kanker. Ook hiervan gaat de opbrengst naar KWF.
’s Avonds was er nog een benefietdiner. Onder muzikale begeleiding van Coos Manaputty kon Een ieder genieten van een heus viergangen diner met wijnarrangement. Ook hiervan gaat de gehele opbrengst naar het goede doel. – Foto Lotte Bienias.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.