Home / Eerbeek / Goede voornemens 2012? Ga tocht fietsen!

Goede voornemens 2012? Ga tocht fietsen!

EERBEEK – Na in 2011 zowel de titel van vrijwilligersgroep van het jaar als de titel snelst groeiende fietsvereniging in Nederland te hebben behaald, denkt fietsvereniging Last Gear uit Eerbeek voor het jaar 2012 meer in de verbreding van de sport. Iedereen die wil mountainbiken weet de vereniging inmiddels wel te vinden, het aanbod is er in alle categorieën en leeftijdsgroepen.

De racefietstak van de club is echter minder bekend. Last Gear gaat hieraan in 2012 daarom wat meer aandacht schenken. Zo start Last Gear samen met rijwielspecialist FietsPro uit Eerbeek in maart met een fiets-fitprogramma voor beginnende racefietsers, gevolgd door een clinic van Henk Lubberding in april.
Naast reguliere clubritten op de dinsdagavond staan er ook toertochten naar de Holterberg, ’s Heerenberg en de Grebbenberg gepland. Daarnaast worden natuurlijk de echte klassiekers niet vergeten.
Last Gear en de Veluwerijders hebben een paar jaar een samenwerking, leden van beide verenigingen mogen deelnemen aan de reguliere clubritten van beide verenigingen. Dus een ieder die nog goede voornemens heeft, ga lekker fietsen.

Fer Kesteloo
E-mail. racefietsen@lastgear.nl
Tel. 06 – 22757249
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.