Home / Arnhem / Velpenaar aangehouden na vechtpartij op Korenmarkt

Velpenaar aangehouden na vechtpartij op Korenmarkt

VELP / ARNHEM – Een 18-jarige Velpenaar is in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 03.20 uur aangehouden op de Korenmarkt in Arnhem. Daar had een vechtpartij plaatsgevonden waar de Velpenaar bij betrokken was.

Surveillerende agenten zagen dat er een conflict gaande was tussen enkele personen. Zij scheidden de partijen en gingen in gesprek met twee betrokkenen. Terwijl een agent met de Velpenaar sprak, zou de Velpenaar de ‘tegenpartij’ hebben uitgedaagd. Twee personen van de tegenpartij stapten op hem af en moesten door agenten worden weggeduwd. De Velpenaar zou anderen blijven uitdagen. Tevens zou hij geprobeerd hebben los te komen van de agent die hem vasthield, om naar een omstander te lopen. Hierop wilde een agent hem aanhouden voor opruiing en vechten op straat. De verdachte zou hierbij de agent bij de keel hebben gepakt. Omstanders liepen op de agenten en de verdachten af, mogelijk om zich met de aanhouding te bemoeien. Eén van hen zou in gevechtshouding op een agent zijn afgestapt, waarna deze persoon een klap van de agent kreeg. Vervolgens werd het rustiger en kon de Velpenaar naar het politiebureau worden overgebracht.
Het is nog onbekend hoeveel mensen exact bij het conflict betrokken waren en wat de aanleiding voor de vechtpartij vormde.
 

Lees ook

Groots Polman Opticiens Eyewear Event in Arnhem

ARNHEM / VELP – Polman Opticiens, waar Focus Optiek in Velp onder valt, houdt zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.