Home / Eerbeek / Plat ut joar uut bij Veluwezoom FM

Plat ut joar uut bij Veluwezoom FM

EERBEEK – De Lokale Omroep Veluwezoom FM zendt op oudejaarsdag het programma Plat Ut Joar Uut 2011 uit. Er is ruimte gemaakt in de programmering om de oudejaars-dialectshow met veel zang, muziek en humor uit te gaan zenden van 14.00-17.00 uur. Plat Ut Joar Uut is opgenomen op donderdag 29 december in het Dorpshuis in Voorst. De vrolijke avond met optredends van het harmonicaduo Annie en Marie, Duo ’t Canbesso, Waar Oe!, Salina Cesta Musikanten, Darpse Deerns, Ben Wissink en conferences van Jos Achtereekte, Hannes van de Pletse, Gait uut Lieren en gedichten van Tinus van ’t Slyck biedt veel variatie. Het dialectprogramma wordt gepresenteerd door Martien Kobussen. Veluwezoom FM is te ontvangen in Eerbeek, Brummen via de kabel en in de gemeente Brummen en in wijde omgeving via de ether 107.5 FM.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.