Home / Klarenbeek / De Boskabouter sluit jaar af met bedankje

De Boskabouter sluit jaar af met bedankje

KLARENBEEK – Het jaar 2011 zit er weer op. Het was weer een fantastisch jaar voor peuterspeelzaal De Boskabouter uit Klarenbeek, onderdeel van de Stichting Samenwerkende Peuterspeelzalen Voorst. “Het is fijn dat wij ieder jaar weer kunnen rekenen op de steun van ontzettend veel ouders en vrijwilligers die zich inzetten voor onze peuterspeelzaal”, aldus een bericht van De Boskabouter.
Zo was er de werkgroep kledingbeurs Klarenbeek die twee keer per jaar de gehele opbrengst van de kledingbeurs aan onze peuterspeelzaal schenkt. We hebben voor de zomervakantie een geweldig muziekproject mogen beleven met “Warboel”, mede dankzij de bijdrage van de Kledingbeurs. Ook zijn er weer ontzettend veel thema’s aan bod gekomen waar we samen met de peuters aan gewerkt hebben.
En natuurlijk niet te vergeten de traditionele kerstmarkt op het schoolplein van De Boskabouter. Voor deze kerstmarkt werden we gesponsord door verschillende plaatselijke winkeliers in de vorm van materialen, presentjes en prijzen voor de loterij. Met name willen we noemen:
PLUS Imanse, Dijkhof Bouw, Pijnappel DamesMode, Restaurant Pijnappel, Kapsalon Lisette Scheerder, Slagerij Walravens, Wolters Tweewielers, Drogisterij Wansink, Le Barron (Anita) Welkoop Alberts, Total Koers, Big Snack/ De Nieuwe Zweep, Martin’s Snackbar, Ineke’s kapsalon, Smeltink Textiel en Woninginrichting, Het Scrapbook Atelier, Tuincentrum De Woudhof, Tupperware Alma Buijs, Achmea, Thermen Bussloo, Dierenkliniek De IJsselvallei, Otten Groente en Fruit, Timmerbedrijf van Reen, Kado en bloemenshop Pelgrim Buitenhuis Radio-Tv-Elektro, Kadoshop Molen De Hoop, R. Bouwmeester (Woudweg) Kalkoenen, Garage Roetert, Frits & Jannie Huisman Klein Amsterdam, Klein Hekkelder Klein Amsterdam, Het Hoogeland Beekbergen, van Oorspronk.
Ouders,oma’s, opa’s, juffen en peuters, zelfs hele families werden ingezet. Zij waren vanaf oktober al druk in de weer. In een woord geweldig, wat een saamhorigheid. Overheerlijk waren de oliebollen die wederom, geheel belangeloos, door bakker Jan Stok uit Klarenbeek werden gebakken. Een echte aanrader! “Van de opbrengst gaan we in 2012 snoezelmateriaal kopen. Dit zijn materialen om de zintuigen te stimuleren.”
“Wij, leidsters en peuters genieten nu van een welverdiende vakantie en willen er samen met u weer een geweldig jaar van maken. Met de bezuinigingen voor de boeg zullen we in 2012 samen laten zien dat het peuterspeelzaalwerk nodig is”, aldus Monique Pelgrim.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.