Home / Dieren / Prijwinnaars Regiobode Sinterklaas knipselpuzzel

Prijwinnaars Regiobode Sinterklaas knipselpuzzel

DIEREN – Net als voorgaande jaren deden weer heel veel mensen mee met de knipselpuzzels in onze zogenaamde Sinterklaaskranten. Vele honderden inzendingen bereikten ons. Het zoeken naar de verschillende – soms piepkleine – stukjes advertenties levert heel veel mensen blijkbaar een paar leuke uurtjes op.
Toch was er dit jaar ook kritiek. Voor het eerst hadden we ook onze website www.regiobodeonline.nl erbij betrokken. Ook uit de advertenties, banners, op de site waren sommige stukjes opgenomen in de puzzel. Ondanks het feit dat in Nederland volgens onderzoek inmiddels 93 procent van alle mensen tussen de 16 en 75 jaar toegang tot internet heeft, zijn er dus ook mensen die dat niet hebben. Die moesten dus de hulp van buren, familieleden of kennissen inroepen, maar uiteindelijk werd er volgens ons altijd wel een oplossing gevonden. Voor sommigen was het een eerste kennismaking met onze website en ook dat leverde hele aardige reacties op.

Maar hoe dan ook; bij elke puzzel hoort natuurlijk ook een prijs, of meerdere prijzen. Inmiddels hebben alle prijswinnaars bericht gehad en zijn de prijzen verstuurd of overhandigd.
De eerste prijs is een bedrag van liefst € 300,- contant en die is gewonnen door mevrouw J. Lebbing uit Eerbeek; € 150,- ging naar Peter Kouwstra in Velp en € 50,- naar W. Teunisse uit Doesburg. Kaartjes voor het Wintercircus in Apeldoorn gingen naar: Vincent Kuppens in Dieren, K. Willems in Brummen, José Mulder in Dieren, Bea Vriezekolk in Beekbergen, Klok in Rheden, Dhr. Lewis in Velp, H. Bleeker in Giesbeek, Andrea Geerse in Doesburg, L. Kersten in Dieren en A. Jellema in Spankeren. Het boekje Foi, Foi deel-2 is gestuurd naar: Ria ten Hove in Lieren, T. Janssen in Brummen, Denise Peppelman in Hummelo, Annie Goossens in Rheden en H. Fictoor in De Steeg.
Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.