Home / Doesburg / Burgemeester opent nieuwjaarsduik in Doesburg

Burgemeester opent nieuwjaarsduik in Doesburg

DOESBURG – Burgemeester Kees Luesink opent 1 januari om 12.00 uur in Doesburg de veiligste Nieuwjaarsduik in Nederland. Deze duik wordt voor de negende keer gehouden en wordt gehouden door de Doesburgse Watersportvereniging DWV en de Breedtesport. De happening vindt plaats aan de tribunekant van de IJsselkade in Doesburg. De deelname is gratis, kinderen vanaf twaalf jaar kunnen al meedoen. Bij kinderen tot deze leeftijd is de kans op onderkoeling meer aanwezig. Iedere duiker dient vooraf een zogenaamd eigenrisicoverklaring te tekenen. Voor iedere duiker is de bekende Unox-erwtensoep en de bekende oranjemuts beschikbaar. De brandweer, het Rode Kruis en de duikers Tonnie en Rudy zijn aanwezig.

Paul Hamer, tel. 06 – 53712269
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.