Home / Rheden / Toverbos bezoekt Rhederhof

Toverbos bezoekt Rhederhof

RHEDEN – De bewoners van woonzorgcentrum Rhederhof in Rheden werden 20 december verrast met een bezoek van kinderen en leidsters van het Rhedense kinderdagverblijf Het Toverbos. De kinderen van het Toverbos gaan wel vaker met z’n allen op stap en dat doen zij traditioneel in een speciaal aangeschafte bolderkar.
Ook de bibliotheek wordt regelmatig bezocht. De kinderen vroegen zich iedere keer af wie er toch in die kamertjes boven de bieb woonden. Daarom besloot het team om ook eens een bezoek aan Rhederhof te brengen. Voor de bewoners hadden de kinderen zelfgemaakte kerstkaarten en kerstkransjes meegenomen. Dat werd een groot succes. Nadat de kinderen samen met de bewoners kerstliedjes hadden gezongen, werden zij getrakteerd op limonade met wat lekkers.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.