Home / Dieren / De Tender ruimt tuinen op

De Tender ruimt tuinen op

DIEREN – Leerlingen van praktijkschool De Tender zijn op de hoek van de Buitensingel en de Wilhelminaweg in Dieren begonnen met het tuinonderhoud van een aantal percelen. De hoek aan de rand van het winkelcentrum was velen al jaren een doorn in het oog. Een betrokken buurtbewoner benaderde uiteindelijk De Tender. De praktijkschool was meteen enthousiast en onder begeleiding zijn acht jonge mannen aan de slag gegaan om het aanzicht van de hoek te verbeteren. De leerlingen voelen zich betrokken en de Tender gaat ervoor zorgen dat de percelen structureel onderhouden worden.

Op de foto: De jongens en begeleiding naast het geschonken reclamebord door Reklamat Rheden.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.