Home / Velp / Oliebollenactie Mr. H.M. van der Zandt

Oliebollenactie Mr. H.M. van der Zandt

VELP – Op 29, 30 en 31 december gaan muzikanten van drum- en showfanfare Mr. H.M. van der Zandt uit Velp weer oliebollen bakken. Dit jaar worden er oliebollen met en zonder krenten gebakken. Zeven oliebollen kosten 3 euro. Dit jaar worden er ook appelbeignets verkocht voor negentig cent per stuk. De oliebollen kan men kopen bij het clubgebouw Odeon aan de beemd 1. Ook staat er een kraam bij dierenspeciaalzaak de Heer aan de IJsselstraat in Velp. Oliebollen en beignets zijn te reserveren via tel. 026 – 3648013.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.