Home / Doesburg / Inzameling duobakken en citybins Doesburg op andere dag

Inzameling duobakken en citybins Doesburg op andere dag

DOESBURG – De inzameldag van de duobakken en citybins verschuift met ingang van januari 2012 in heel Doesburg naar de vrijdag. Nu vindt de inzameling nog op de maandag, dinsdag of woensdag plaats. De eerste inzameldag op de vrijdag is op 6 januari. Heel Doesburg heeft dan voortaan dezelfde inzameldag voor het restafval en het gft.

Voor de maandagwijk wordt eenmalig een extra inzameling gehouden. Dit gebeurt omdat deze bewoners door Kerst en het verschuiven van de inzameling, rond de jaarwisseling mogelijk te lang met hun container moeten doen. Het betreft Beinum/Campstede met uitzondering van Molengaarde, Leigraafseweg, de Kilder, het Kerkepad en Enghuizen. De extra inzameldag vindt plaats op zaterdag 31 december 2011. Ook moeten deze bewoners er rekening mee houden dat de inzameling van de duobakken van maandag 26 december (Tweede Kerstdag) verschuift naar zaterdag 24 december.
De inzameling wordt vanaf 1 januari verzorgd door Van Gansewinkel. Van Gansewinkel neemt dit over van Sita. Dit is het gevolg van aanbesteding van de inzameling door de gemeente Doesburg en Berkel Milieu.

De nieuwe inzameldag is ook te vinden op de Afvalkalender 2012, die in de week van 12 t/m 16 december jl. bezorgd is. De Afvalkalender is een uitgave van de gemeente Doesburg en Berkel Milieu. Wanneer burgers vragen hebben over de inzameling van hun huishoudelijk afval, kunnen zij bellen met de Afval-Informatie-Lijn van Berkel Milieu, tel. (0575) 545 646. Ook kunnen zij de websites www.berkelmilieu.nl en www.afvalvrij.nl raadplegen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.