Home / Dieren / Sterren op het podium

Sterren op het podium

SPANKEREN / DIEREN – Niet alleen de leerlingen, ook de leerkrachten en leden van de ouderraad van de Spankerense Margrietschool lieten zich woensdag van hun beste kant zien tijdens de kerstmusical van de school. Meester Dennis kroop in de rol van de norse meneer Scrooge, die de lol van Kerst absoluut niet inziet. Alle kinderen deden daarna hun best hem er van te overtuigen dat het eind van de decembermaand juist heel leuk en gezellig is. De winterse sfeer, lekkere hapjes, samen zijn met familie, tradities, leuke liedjes en mooie versieringen kwamen voorbij. Kerststerren juf Sonja en juf Dianne zongen de sterren van de hemel en juf Mona kroop in de rol van rendiertje Rudolph met een rode neus. De kinderen zongen mooie, leuke en zelfs een zielig liedje over het meisje met de zwavelstokjes. In filmpjes vertelden ze wat ze nou zo leuk vonden aan Kerst. Iedereen leverde een bijdrage en zo werd de kerstmusical iets van de hele school. Omdat het gebouw van de Margrietschool aan de Dorpsweg in Spankeren net is verbouwd en nog niet op orde is, werd er dit jaar voor gekozen om de musical op te voeren in Schouwburg Theothorne, wat het geheel een extra bijzonder tintje gaf.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.