Home / Rozendaal / Kerstontbijt op de Eekhoorn

Kerstontbijt op de Eekhoorn

ROZENDAAL – Deze week was het weer zover: op de sfeervol verlichte en sprookjesachtig gelegen Peuterspeelzaal de Eekhoorn in Rozendaal, werd het jaarlijks terugkerende Kerstontbijt geserveerd. Om half negen konden de peutertjes aanschuiven aan de prachtig
gedekte tafels en zich samen met de leidsters Anja, Marieke en Els tegoed doen aan de warme broodjes en croissantjes, heerlijk beleg, eitjes, jus d’orange en nog veel meer lekkers! Het was wederom een mooie, warme en gezellige afsluiting van het jaar op De Eekoorn, die vijf ochtenden per week is geopend, van 8.15 uur – 12.00 uur. Meer informatie is de te vinden op: www.pszde-eekhoorn.nl.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.