Home / Doesburg / Kinderen de Ark schitteren

Kinderen de Ark schitteren

DOESBURG – Alle 85 kinderen van basisschool De Ark stad schitterden dinsdag in het kerstspel Tikai, de kerstengel. Het is een prachtig verhaal, met een traditionele boodschap: Gewoon is goed genoeg, dat was het lied dat centraal stond. De kinderen waren verkleed als muziekengelen. Gezamenlijk zongen ze nostalgische liederen als Komt allen tesamen en Eer zij God in onze dagen.
Woensdagochtend konden de kinderen hun liederen ten gehore brengen in verzorgingshuizen IJsselzicht, de Hessengracht en St. Elisabeth. Ze werden daar met open armen ontvangen. De kinderen deelde zelf gemaakte kerstkaarten uit aan de ouderen. Donderdag sloten ze de kerstweek af met een heerlijk kerstontbijt. Voor een klein bedrag voorzag Bakker Bertam de hele school met heerlijk verse bolletjes en broden.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.