Home / Bronkhorst / HOB bij Serious request

HOB bij Serious request

BRUMMEN / LEIDEN – Woensdag 21 december toog de Brummense Pretband Help Ons Bloaz’n met een bus vol muziek naar Leiden om daar geld bij elkaar te spelen voor Serious Request 2011. De bus, verzorgd door Happy Bus Day, zat vol met 30 muzikanten en vrijwilligers die de Beestenmarkt en omstreken twee uur lang hebben vermaakt. Het publiek kon, tegen betaling, verzoeknummers aanvragen, meespelen met het slagwerk en meedansen. Ook werd de cd “CODE ROOD!” van de Pretband verkocht. De gehele opbrengst van die cd-verkoop kwam ten goede van Serious Request.

Het publiek in Leiden was zeer onder de indruk van de muzikale en showkwaliteiten van de muzikanten en gaf erg gul. Vele nummers werden aangevraagd en ook de cd-verkoop liep erg goed.
Als aanvulling op het geld wat tijdens de optredens in Leiden is gegeven, is er ook via een online collecte geld gedoneerd aan de actie van de Pretband. Naast de financiële donaties hebben Spar Bruno Lendering Brummen en Catering Zutphen geholpen om deze actie mogelijk te maken.

Het hoogtepunt van de expeditie naar Leiden was het moment dat de envelop met daarin het eindbedrag, ruim €2.200, door de brievenbus geduwd kon worden. Dit ging gepaard met een optreden van de Pretband voor de ramen van het glazen huis en was live op TV te zien.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.