Home / Dieren / Kerst te koop?

Kerst te koop?

DIEREN – Alle kinderen van de Annie M.G. Schmidtschool uit Dieren hebben donderdag voor hun ouders de kerstmusical ‘Kerst te koop?!’ uitgevoerd in schouwburg Theothorne. Méér dan twintig Kerstmannen, een engelenkoor en zelfgeschreven kerstwensen kwamen op het podium voorbij. De zaal zat helemaal vol en hoewel het voor veel kinderen de eerste keer was op een groot toneel, hebben ze allemaal geschitterd als echte sterren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.