Home / Beekbergen / Diploma’s op Parc Spelderholt

Diploma’s op Parc Spelderholt

BEEKBERGEN – Een gezellig, vrolijk feestje en een halfjaarlijkse traditie, de diploma-uitreiking op Parc Spelderholt. Het zorghotel, conferentiecentrum, vakantiepark maar bovenal ontwikkelcentrum voor jongeren met een functiebeperking.

Eén en al trotse en blije gezichten op Parc Spelderholt bij de jongeren, hun begeleiders, ouders, broers, zussen en andere geïnteresseerden. Maar liefst achttien jongeren mochten hun basisjaarcertificaat in ontvangst nemen en elf hun speciale Spelderholt-diploma. De jongeren hebben een leergang administratie-assistent, horeca-assistent, onderhoudsassistent of zorgassistent gevolgd.
Bij de uitreiking van de basisjaarcertificaten werd elke jongere even ondervraagd. Een aantal van de jongeren die een Spelderholt-diploma kregen, hadden een speech voor bereid. De één was zenuwachtig en beschroomd; de ander wist het publiek met de nodige portie humor aan het lachen te krijgen.
Alle jongeren hebben in de weken voorafgaand aan de diploma-uitreiking tijdens de expressieve ontwikkeling schilderijen gemaakt rondom het thema ‘afscheid’. Deze schilderijen zijn geëxposeerd en verkocht tijdens de diploma uitreiking. De opbrengst van de verkoop is naar het Glazen Huis van de 3FM Serious Request actie gebracht ten bate van het goede doel. De avond begon en sloot af met een swingend optreden van het Spelder-pop-koor.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.