Home / Rheden / Recreatief volleybal bij WIK

Recreatief volleybal bij WIK

RHEDEN – Elke donderdagavond van acht uur tot kwart over negen wordt er in sporthal De Hangmat in Rheden een stevig partijtje volleybal gespeeld. Stevig vanwege het enthousiasme, maar wel op recreatieve basis. Gymnastiekvereniging WIK organiseert deze activiteit.
Deze volleyballers spelen geen competitie, zij hebben als doel om in een ontspannen sfeer lekker sportief en gezond te bewegen, omdat deze sport bij uitstek geschikt is om een avondje actief bezig te zijn. Het niveau is recreatief, voor iedereen in het verleden actief (in competitieverband) heeft gevolleybald en het ‘spelletje’ opnieuw wil oppakken. Wie nooit eerder gekorfbald is welkom, maar er wordt geen gestructureerde les gegeven. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Peter Kars per e-mail peterkars@hetnet.nl of telefonisch 06-23027915. Informatie over aanmelding en contributie kunt u vinden op www.wikrheden.nl. Schroom niet, maar kom om een keer gratis en vrijblijvend mee te doen, immers: hoe meer zielen hoe meer vreugd!
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.