Home / Dieren / Gelders Hof bezoekt De Tender

Gelders Hof bezoekt De Tender

DIEREN – Vanaf dit schooljaar moeten scholieren in het voortgezet onderwijs verplicht 30 uur maatschappelijke stage lopen gedurende hun schoolloopbaan. Tijdens deze stage doen zij vrijwilligerswerk.

Leerlingen van praktijkschool De Tender in Dieren besloten het dicht bij huis te zoeken. Twee keer bezochten zij de leerafdeling van verpleeghuis Het Gelders Hof. De afdeling werd versierd voor de feestdagen en er werden klusjes gedaan. Een week later haalden de leerlingen een aantal bewoners op voor een rondleiding door de nieuwe school. Samen met de leerlingen dronken ze een kopje koffie, versierden zij een kerstboom, bakten pannenkoeken en aten die gezellig met elkaar op. De 30 uur zijn daarmee nog lang niet op, dus er staan dit schooljaar nog een aantal activiteiten gepland. De thema’s zullen dan “Beauty” en “Het Koningshuis” zijn.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.