Home / Eerbeek / Sfeervol kerstfeest PCOB

Sfeervol kerstfeest PCOB

EERBEEK – De PCOB afdeling Eerbeek hield onlangs een kerstviering en deze werd, mede door de brandende kaarsen, als zeer sfeervol ervaren. Er werden kaarsen aangestoken, de zieken werden genoemd en er werd gezongen voor een dame die tachtig werd. Hoogtepunten waren de bijbellezing die ging over Maria’s lofzang, de kerstliederen en de gedichten. In de pauze werden de kerstkaarten uitgedeeld die de leden vervolgens rondbrachten bij zieke leden of leden die weinig op de bijeenkomsten komen. Afgesloten werd met het zingen van het Ere zij God en helemaal aan het einde werd een drankje geschonken en een hapje geserveerd.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.