Home / Rozendaal / Het Rhedens bereikt hoogste punt

Het Rhedens bereikt hoogste punt

ROZENDAAL – De ver- / nieuwbouw van middelbare school Het Rhedens Rozendaal is zo goed als klaar, 21 december werd het hoogste punt bereikt. Die mijlpaal werd natuurlijk gemarkeerd met het hijsen van de vlag op het hoogste punt, uitgevoerd door burgemeester Jan Hendrik Klein Molekamp. Hiermee ligt de bouw goed op schema. In de loop van januari is het gebouw geheel stof- en waterdicht. De finale oplevering staat gepland voor 1 juli 2012, ruim voor het nieuwe schooljaar aanvangt.
Het ontwerp van de ‘nieuwe school’ komt van architect Ernest Pietersch uit Breda. De kenmerkende lange gangen liet Pietersch intact, maar liet er lokalen aan bouwen waardoor er veel ruimte bij is gekomen. Ook kreeg iedere gang een eigen kleur. Het schoolgebouw is ook veel moderner geworden met digi-borden en een luchtverversingsysteem. Alle oude lokalen, gymzalen en de aula zijn ook in het modernere jasje gestoken. De school krijgt zelfs een eigen fitnessruimte. – Foto Marc Pluim.

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.