Home / Dieren / Nieuwe Rabobank in Dieren geopend

Nieuwe Rabobank in Dieren geopend

DIEREN – Vrijdagavond werd het nieuwe kantoor van de Rabobank Arnhem en Omstreken aan de Wilhelminaweg in Dieren geopend. Petra Jansen op de Haar, Directeur Particulieren, sprak de aanwezigen toe. Onder de bezoekers ook de heren Veninga en Veenstra, oud-directeuren van de Rabobanken in Rheden en Dieren.

Een dag later, op zaterdag, was het open huis voor de klanten en ook die maakten in grote getale gebruik van de mogelijkheid het fraaie nieuwe kantoor te bekijken. In deze nieuwe vestiging worden klanten niet alleen in de bankhal door Rabobank adviseurs geholpen, maar ook via e-mail, internet en de telefoon. De vertrouwde stort- en geldautomaten ontbreken natuurlijk niet – foto: Marc Pluim
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.