Home / Bronkhorst / Sportclub Brummen B1-team meiden kampioen

Sportclub Brummen B1-team meiden kampioen

BRUMMEN – Door de laatste thuiswedstrijd van de najaarscompetitie met 5-0 te winnen van het B1 elftal van DCS uit Zevenaar, heeft het meiden B1-team van Sportclub Brummen zaterdag het kampioenschap in de wacht gesleept. Vanaf het begin van dit seizoen heeft het elftal bovenaan gestaan en uiteindelijk de verdiende beloning gekregen in de vorm van de titel in de 2e klasse 5. Het elftal verloor slechts één wedstrijd en eindigde met enkele punten voorsprong op naaste belager Zeddam B1.
Na het gewonnen duel en het vervolgens in ontvangst nemen van de felicitaties, werden de kampioenen toegesproken door Ben Simons, voorzitter van de jeugdafdeling van de voetbalclub. Daarna werden bloemen overhandigd en was er champagne (alcoholvrij) en een taart met daarop een foto van het team. Het feest ging verder in het clubhuis en duurde de hele middag voort. De avond voorafgaande aan de beslissende wedstrijd had men nog aan teambuilding gedaan door gezamenlijk een Chinese maaltijd te gebruiken. De groep wordt getraind door Jan de Winkel, Bas Jansen en Richard van Roon. Elia Wesselink is begeleidster van het team. In de voorjaarscompetitie zal de groep verder gaan als A-elftal.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.