Home / Rheden / Kerstsfeer in Rheden

Kerstsfeer in Rheden

RHEDEN – In de Groenestraat in Rheden is het zaterdag 24 december kerstsfeer, de sfeerverlichting brandt en in de straat staan kerstbomen die het geheel in kerstsfeer brengen. Mede door de samenwerking met gymnastiekvereniging WIK lopen er op deze laatste zaterdag voor Kerst kerstmannen rond die vanuit café ’t Wapen van Rheden glühwein en warme chocolademelk uitdelen. Bij de leden van de ondernemersvereniging ontvangt men bij de aankopen kerstkrasloten waarbij men kan krassen voor leuke geldprijzen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.