Home / Rheden / Jubilarissen RFC

Jubilarissen RFC

RHEDEN – het Rhedens Fanfare Corps heeft zaterdag tijdens de vrijwilligersavond de jubilarissen gehuldigd. Voor 25 jaar werden de heren W. Petersen en G. Peters gehuldigd, voor dertig jaar de heer W. Verhaaf, voor 35 jaar de heer J.W. Derksen, voor veertig jaar de heer H.E. Zilvold, hij werd ook gehuldigd door de KNFM, voor vijftig jaar de heer W. Brouwer, voor 55 jaar de heren Chr Beumer en E. van den Berg en voor zestig jaar de heer G.J. van de Kracht. Van de Kracht werd benoemd tot erelid van de vereniging.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.