Home / Bronkhorst / Michelin beoordeelt Engelenburg Brummen met hoog cijfer

Michelin beoordeelt Engelenburg Brummen met hoog cijfer

BRUMMEN – Het restaurant van Kasteel Engelenburg in Brummen is door Michelin onderscheiden met drie rode bestekjes. De classificatie werd bekend gemaakt tijdens de presentatie van de Rode Gids 2012. Twee jaar geleden werd het hotel van Kasteel Engelenburg door Michelin al onderscheiden met drie rode huizen.

Jaarlijks gaat er veel media-aandacht naar de toekenning van de Michelinsterren. Daarmee wordt de kwaliteit van de keuken beoordeeld. De classificatie met huisjes en bestekjes geeft ook een waardeoordeel aan het comfort, de inrichting, de ontvangst en de service en is zeker niet minder belangrijk. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer bestekjes er worden toegekend. Vier bestekjes is het maximum in ons land. Nederland telt nu 29 restaurants met drie rode bestekjes, waaronder nu Kasteel Engelenburg, en 10 restaurants met vier rode bestekjes.

Drie rode bestekjes staat bij Michelin voor ‘zeer aangenaam’. De keuken, ontvangst en service dragen allemaal bij aan deze speciale onderscheiding. “Ik ben zeer verheugd over deze toekenning. Deze classificatie typeert ons uitstekend,” aldus directeur Johan Agricola van Kasteel Engelenburg.
In 2010 werd Kasteel Engelenburg uitgenodigd om lid te worden van Relais & Chateaux, een club van de 500 mooiste buitenhotels ter wereld.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.