Home / Rheden / Winterse maaltijden bij WIK

Winterse maaltijden bij WIK

RHEDEN – WIK Rheden hield vrijdag voor het eerst sinds haar bestaan een Kerst-Foodcourt. Voor 5 euro kon men een bonnenboekje kopen waarmee men gerechten kon kopen bij de diverse stands. “Veel ouders, maar ook een aantal sponsors verzorgden de winterse maaltijden. Er waren diverse stampotten gemaakt, maar ook nasi en burgers voor op de barbecue”, vertelt Cindy Gronouwe, secretaris van de vereniging.
De gehele opbrengst is bestemd voor WIK. “Het is heel druk bezocht, eigenlijk boven verwachting. Zeker honderd mensen hebben ons weten te vinden, ook mensen van buiten de vereniging en mensen die spontaan langskwamen. De reacties waren erg leuk”, aldus de secretaris. De vereniging houdt dit evenement er zeker weten in. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.