Home / Bronkhorst / Winnaars kerstklaverjassen Sc Brummen

Winnaars kerstklaverjassen Sc Brummen

BRUMMEN – In de kantine van Sportclub Brummen werd vrijdag het traditionele kerstklaverjastoernooi voor koppels gehouden. Vijftig koppels gingen in de slag voor de felbegeerde topposities in het klassement en er werden spannende rondes gespeeld. De prijzentafel was weer vol met onder andere vlees- en levensmiddelenpaketten. De helft van de kaartduo’s ging wel met een prijs naar huis. Toen alle punten waren geteld, bleek dat het koppel Bert van der Vliet en Rob Plant de meeste punten bijeen hadden gekaart. Zij mochten uit handen van Henk Graven van de clubcommissie de eerste prijs in ontvangst nemen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.