Home / Rheden / Kidsclub Rheko in het nieuw

Kidsclub Rheko in het nieuw

RHEDEN – De negentien kinderen van de Kidsclub bij Rheko kregen onlangs uit handen van Björn en Guido Harmsen, eigenaren van een aannemersbedrijf in Velp, mooie shirts met het logo van Harmsen erop (foto). Onder toezien van alle kinderen en ouders is een sponsorcontract getekend waarin is vastgelegd dat het Velpse aannemersbedrijf de komende drie jaar de Kidsclub gaat ondersteunen. Als extra verrassing kregen de kinderen nog een tas vol met allerlei verschillende soorten ballen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.