Home / Apeldoorn / Rabobank Apeldoorn e.o. geeft geld aan mooie lokale doelen

Rabobank Apeldoorn e.o. geeft geld aan mooie lokale doelen

APELDOORN – Medio december heeft het bestuur van het Coöperatiefonds van Rabobank Apeldoorn e.o. verschillende aanvragen van projecten besproken. Veel mooie lokale initiatieven ontvangen binnenkort een financiële bijdrage voor hun project. In totaal een bijdrage van ruim € 25.000,–.

Zo ontvangen bijvoorbeeld Stichting MOEd in Loenen, Cultureel Café, Stichting Veldwerk Nederland, Jeugd Bridge Apeldoorn, Foto stad Apeldoorn en Parc Spelderholt in Beekbergen een financiële bijdrage. Initiatieven van deze organisaties krijgen zo een steun in de rug om te helpen een mooi project te laten slagen. Veel mensen zullen hier ook voordeel aan hebben, misschien u ook wel.

Rabobank Apeldoorn en Omgeving is een maatschappelijk betrokken bank. Voor onze klanten en leden, maar ook voor onze samenleving. Een deel van haar winst deelt zij graag met onze lokale samenleving via het Coöperatiefonds. Weet u ook een mooi initiatief? Kijkt u op www.apeldoorn.rabobank.nl (maatschappelijk betrokken) voor de voorwaarden en stuur een aanvraag op! In maart 2012 komt het bestuur weer bij elkaar om de nieuwe projecten te beoordelen.
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.