Home / Angerlo / Oliebollenactie Nieuw Leven

Oliebollenactie Nieuw Leven

ANGERLO – Muziekvereniging Nieuw Leven in Angerlo houdt vrijdag 30 december weer de traditionele oliebollenactie. Bij nacht en ontij staan de muzikanten op om het deeg voor te bereiden en daarvan de heerlijkste oliebollen te bakken. Zoals iedereen gewend is van Nieuw Leven worden de oliebollen uiteraard weer de allerlekkerste oliebollen waarover ze bij het AD alleen maar kunnen dromen. De receptuur is geheim, maar een klein tipje van de sluier wordt dit jaar opgelicht. De melk voor de oliebollen wordt die ochtend vers geleverd door de koeien van Bennie Hesselink.
Leden van Nieuw Leven hebben inmiddels bij de inwoners van Angerlo de bestelbriefjes bezorgd en die worden binnenkort opgehaald. Op 30 december worden de bestelde oliebollen aan huis afgeleverd. Telefonisch bestellen kan ook via tel. 0313 – 471054. Op 30 december staat er ook een kraam bij garagebedrijf Schel aan De Koppeling 1, van 10.00 tot 16.00 uur. ook kan men op 30 december de speciale oliebollenlijn bellen 06 – 53675802 om na te bestellen.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.