Home / De Steeg / 170 Bezoekers Kerst op Steeg

170 Bezoekers Kerst op Steeg

DE STEEG – 170 Belangstellenden bezochten zondag de kerststaltentoonstelling in de RK kerk van De Steeg. De in kerstsfeer versierde kerk kreeg weer veel waardering van de bezoekers. Naast de grote kerststal voor in de kerk was er een tentoonstelling ingericht van de collectie van Riet Horsten – Wiesenfeld. Ook hiervoor was veel waardering. Dit was de tweede openstelling van de kerk voor het publiek na de openstelling tijdens de monumentendagen toen 300 bezoekers werden verwelkomd. Nu vond er ook een bijeenkomst met soep en glühwein plaats voor alle inwoners van De Steeg op het tegenovergelegen Amaliaplein.
De Jan Stuyt-groep in De Steeg die ijvert voor het behoud van de kerk zal zich beraden om meer manifestaties in en voor de kerk te houden en de kerk een meer openbare functie te geven in het dorp en de omgeving.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.