Home / Eerbeek / Half varken voor winnaar Bonenstaaktoernooi

Half varken voor winnaar Bonenstaaktoernooi

EERBEEK –Vereniging Ons Genoegen, de biljartvereniging uit Eerbeek, hield onlangs weer het Bonenstaaktoernooi in Spoorzicht. 90 Deelnemers deden in de voorrondes mee, 24 haalden de halve finale en uiteindelijk speelden twaalf deelnemers de finale, afgelopen zaterdag. Olaf Beverdam wist het toernooi te winnen en won daarmee een half varken. “Het was een zeer geslaagd toernooi”, aldus voorzitter van VOG, Peter de Zwaan. “Er deden veel jonge lui mee en dat doet me deugt. Ook de winnaar deed voor het eerst mee”. De deelnemers moesten met een stok, een tak, vijf caramboles in twintig beurten slaan. “Dat is niet makkelijk hoor, we hadden natuurlijk veel kromme stokken”, aldus Zwaan. Na het bonenstaaktoernooi gaat traditioneel het laken van de tafel en de tafel verdwijnt in het plafond van Spoorzicht. – Foto Han Uenk.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.