Home / Loenen / Oliebollenverkoop Cadeau OLTO

Oliebollenverkoop Cadeau OLTO

LOENEN – De verkoop van oliebollen door en voor OLTO op 12 november was een groot succes. Er werden meer oliebollen gebakken en verkocht dan er mensen in Loenen wonen! Ook stonden er steeds klanten voor de kraam. Er zijn voor de volgende verkoop op donderdag 29 december dan ook maatregelen genomen om te zorgen dat iedereen het gewenst aantal bollen kan kopen.
Meer beslag, een extra bakpan en grotere uitlekmogelijkheden maken dat de verkoop nog beter zal kunnen verlopen. Daarnaast is er nu de mogelijkheid om vooraf te bestellen via een bestelformulier dat bij de Spar te vinden is bij de verzamelbus, naast de bloemen.
Het actiecomité doet een oproep om de onvolprezen echte ouderwetse Loenense kwaliteitsoliebollen te kopen op donderdag 29 december van 8.30 tot 18.00 uur naast de Spar aan de Eerbeekseweg. Willibrord Harmsen maakt weer het beslag.
De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan het “Loenens cadeau voor 100 jaar OLTO’.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.