Home / Beekbergen / Zonnebloem kleurplaat

Zonnebloem kleurplaat

BEEKBERGEN – De Zonnebloem afdeling Dorpenstreek houdt een leuke kleurwedstrijd. Kinderen van de basisschoolleeftijd uit de onderbouw mogen een Zonnebloem kleurplaat op hun mooist inkleuren. De kleurplaten zijn te downloaden via www.zonnebloem.nl. De middenbouw mag een tekening maken van een zonnebloem en de kinderen van de bovenbouw mogen een verhaaltje of gedichtje schrijven over de Zonnebloem. Alle mooie werkstukken dienen voor 15 januari ingeleverd te worden aan de Koningspage in Beekbergen. Vergeet niet naam, adres en leeftijd op het werkstuk te vermelden. De winnaars krijgen uiterlijk 15 februari bericht en de prijsuitreiking is op 3 maart.
De Zonnebloem afdeling Dorpenstreek omvat de dorpen Beekbergen, Lieren, Oosterhuizen, Ughelen en Hoenderloo.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.