Home / Laag-Soeren / Het Kerstschieten van SCS

Het Kerstschieten van SCS

LAAG-SOEREN – De jaarlijkse SCS-traditie het Kerstschieten vond zaterdag in De Harmonie in Laag-Soeren plaats en was wederom een succes. In het begin van de avond konden de kinderen kerstschieten, sjoelen en vlotbruggen, de kinderen waren geweldig bezig. Later op de avond liep de zaal vol met volwassenen die vanaf 20.30 uur konden schieten. Ook zij waren erg fanatiek bezig. De winnaars zijn flink in het zonnetje gezet met mooie prijzen. Job de Beurs werd eerste bij het vlotbruggen, Mark Dullemond won bij het sjoelen, Lieke Nijborg bij het kerstschieten jeugd en Jan Elshof bij het kerstschieten voor volwassenen. Tussendoor werden er loten verkocht voor de verlotingen en het vlotbruggen. Het werd een geslaagde en gezellige avond, op naar het jubileumjaar, volgend jaar. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.