Home / Zevenaar / 325 jaar brandweerdienst onderscheidingen

325 jaar brandweerdienst onderscheidingen

ZEVENAAR – Tijdens de zogenoemde eindejaarsoefening van de intergemeentelijke brandweer Zevenaar-Rijnwaarden zetten de burgemeesters Jan de Ruiter en Mark Slinkman, samen met brandweercommandant Robert Polman, zeventien jubilarissen in het zonnetje. Zij hebben zich gezamenlijk 325 dienstjaren voor de brandweer ingezet. Daarnaast werd er maandag afscheid genomen van drie mensen. De uitreiking van de onderscheidingen en het afscheid vonden maandag in Babberich plaats.

Harold van den Boom, Wilco van Haren, Wim Roelofs, Jan Willemsen en René Derksen werden gehuldigd wegens hun 25 jaar brandweerdienst. Ellen Buskens, Alwin Rijmers, Michiel Grevers, Ronald Lina, Vincent Bolt en Aldo Hendriks ontvingen een vrijwilligersmedaille openbare orde en veiligheid voor tien jaar bij de vrijwillige brandweer. Jeroen Beskers en Gerard Wezendonk kregen een vrijwilligersmedaille openbare orde en veiligheid voor vijftien jaar bij de vrijwillige brandweer, André Jansen voor twintig jaar, Peter Apeldoorn en Peter Sweers voor vijfentwintig jaar en Huub Boerboom voor veertig jaar.
 

Lees ook

Feestelijke inzegening van de nieuwe parochie Sint Willibrordus

REGIO – Op zondag 7 januari vindt er om 10.30 uur in de Heilige Andreaskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.